Nieuws

BODY BARRE met Spikey Lee.  VOL. Je kunt je nog wel op de reservelijst zetten.

Spikey Lee (internationaal danser, choreograaf, docent en dj) komt speciaal op 19 november naar Etten – Leur om twee workshops (19.00u en 20.00u) BODY BARRE te geven.

Wat is BODY BARRE?
Een Body Barre les is een workout waarbij het hele lichaam getraind wordt. De (ballet) barre zorgt voor intensiviteit en controle van de oefeningen. Hierdoor merk je al snel dat je lichaam strakker, sterker en soepeler wordt. Deze workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Je hebt geen ballet/dans ervaring nodig.

Wie is SPIKEY LEE?
Spikey Lee gaf zijn eerste dansles op 12 jarige leeftijd. Ondertussen heeft hij al een indrukwekkende CV opgebouwd. Variërend van deelname aan het dansprogramma The Ultimate Dance Battle, choreograaf van Peter Pan the real story tot gastdocent van de cast van The Lion King.

Datum: 19 november 2019
Tijd: 19.00 en 20.00
Leden gratis
Niet leden betalen €15,- (een plek is gereserveerd na betaling)
De pilateslessen op dit tijdstip komen éénmalig te vervallen.

 

MAGNESIUM WORKSHOP
14 JUNI 19:30
(inloop v.a. 19.15)

Deze gratis workshop wordt gegeven door Linda Schilderman, consulente van de Zechsal magnesium academie. www.athomeandheart.nl

– Uitleg over het belang van magnesium voor ons lichaam, hoe een tekort kan ontstaan en welke klachten dit kan veroorzaken.
– Uitleg over de Zechsal magnesiumproducten, de herkomst en toepassingen.
– Het proberen van een aantal producten zoals de magnesiumgel en –olie.
– Na de uitleg is er tijd om persoonlijk advies te vragen en eventueel Zechsal magnesiumproducten aan te schaffen.

Er is beperkt plek dus graag vooraf opgeven.

Cursus zelfverdediging voor vrouwen. Na de succesvolle cursussen in 2017 starten we in het nieuwe jaar weer met een leuke en waardevolle cursus zelfverdediging voor vrouwen. Meer informatie hierover volgt nog.

Pilatesstick lessen 12, 13 en 14 december zijn de try out lessen van deze geweldige aanvulling op de pilates matlessen. Voor leden gratis, voor niet leden 15,-  Alleen op inschrijving