Samenwerkingen

Bij Artifex Fysiotherapie wordt de hoogste standaard van patiëntenzorg aangeboden om je lichamelijke gezondheid te waarborgen. Met jarenlange ervaring behandelt het team van toegewijde professionals, patiënten met integriteit, toewijding en compassie. Hun missie is je te helpen weer klachtenvrij te worden en/ of je algehele kwaliteit van leven te verbeteren. 

De samenwerking tussen Lianne en Artifex Fysiotherapie is begonnen bij de training van Olympisch kunstrijdster Lindsay van Zundert. Beide onderdeel van het team om Lindsay heen zijn, heeft ons in contact gebracht en elkaars expertise te leren kennen, aan intervisie te doen en samen te werken om cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Rigard Piron is praktijkeigenaar van osteopathiepraktijkpiron. Hij behaalde in 2002 bij de IAO ( International Academy of Osteopathy) zijn diploma in de osteopathie (D.O diploma)In 2005 behaalde hij een Bachelor in Osteopathic Medicine (BSc) aan Westminster University en de British School of Osteoapthic Medicine (BCOM). Na de bachelor studie viel zijn oog op de cursus osteopathie bij kinderen georganiseerd door Panta Rhei.

De osteopaat kijkt niet alleen naar de ziekte of naar een symptoom, maar naar de hele persoon. Hij kijkt niet alleen naar uw klachten maar zoekt ook naar uw gezondheid.

http://bedrijfsfitnessnederland.nl

http://unieksporten.nl

https://www.workit.nl