Reviews

Monica de Rooij
Na mijn rugoperatie ben ik bij Lianne aan de slag gegaan met Pilatus. Eerst 5 privé lessen om de basis wat beter te kennen en dat kan ik iedereen aanraden.
Lianne kijkt naar je en “ ziet” je, ze luistert naar je en “hoort” je en dat is ontzettend prettig.
In de groepsles houd ze je goed in de gaten en corrigeert waar nodig.
Haar lessen zijn leuk, intensief, kundig en ze is streng waar nodig 😉
Ook nu er waarschijnlijk een nieuwe operatie aankomt, blijft ze me stimuleren om naar de lessen te komen. Tijdens de les past ze ter plekke voor mij persoonlijk de oefening aan en let goed op wat het met me doet.
Ik ben hier zo blij mee…
Ze is betrokken, helpt me op een kundige manier de oefeningen door en geeft me altijd een welkom gevoel.
Kortom echt een topstudio met een kanjer van een “ juf”😉

Wilma AJ van de Jagt
Ik ben een zeer kieskeurige sportvrouw, Pilates was voor mij een experiment “wat ik wel eens ff zou doen” Niet dus, nu wens ik dat ik, dik 25/30 jaar geleden de sterke buikspieren en controle had die ik nu heb ten behoeve van mijn vechtkunst.
Lianne is een zeer kundige Pilates instructrice en ook zij leeft zich uit tijdens de Body Barre en Dance & Shape, dan is de verandering in “drill-instructor” daar..

Cora Prop
Ik ben al 2 1/2 jaar lid met heel veel plezier! Je krijgt les in kleine groepjes en altijd persoonlijke aandacht! Bij evt lichamelijke klachten krijg je alternatieve oefeningen! Kortom Lianne is een supertoffe….met iedereen rekening houdende mentor.

Liliane Raaijmakers Lejeune
Het is er geweldig fijn om te sporten en altijd goeie sfeer leuke en lieve instructrice duidelijk in uitleg en begripvol voor ieder apart heel fijn om te ervaren een echte aanrader voor een goed en sportief leven

Junior van Keulen
Als ex-balletdanser raad ik de pilates lessen van Lianne zeer aan!

Angela Longenhot
As a tattoo artist, I sit in strange positions for hours on end. After a lesson with Lianne I feel like my body is back in the position it’s supposed to be in. I also love the small groups. Lianne sees everything and she knows all of our own body problems. It’s pretty much like getting private instruction even in a group setting. So refreshing after my past experiences in big gyms!

Elvira de Korte
Uitstekende lessen. Lianne begeleid erg goed en doet dit met hart en ziel. Iedereen is belangrijk en krijgt de volle aandacht. Lianne doet dit alles met passie, waardoor je zelf ook erg gemotiveerd raakt om het telkens beter te doen. Ze haalt het beste uit mensen en geniet daar zelf ook zichtbaar van.

Rabecca 
Lianne geeft heel persoonlijk les. Heel fijn! Wat ons betreft echt een aanrader.

Cindy Bosma-Huijsmans
Ik vind Pilates niet zo leuk maar dat ligt beslist niet aan Lianne, zij is altijd enthousiast en maakt sporten draaglijk.
Waarom ik dan toch wekelijks op dat matje lig? Ik heb een zwakke onderrug en sinds ik Pilates doe nauwelijks meer last. Als ik het wel eens kort voel ga ik naar de les en ‘rol’ het eruit. Het is voor mij het nuttigste ‘moetje’ van de week.

Inge
Als je van dansen houdt op lekkere muziek is dit echt aan te bevelen. Bovendien is het een kleine groep wat ik zelf als zeer prettig ervaar. Ontspannen sfeer maar wel lekker intensief bezig.

Petra
Het is een fantastische locatie om te sporten, Lianne voelt prima aan wat wel en niet gaat en speelt hier prima op in. De lessen zijn relaxt en hebben voor mij de juiste sfeer! Ik zal hier zeker vaker te vinden zijn in de toekomst.

Esmee 
lerares is een goeie lerares en kijkt goed naar je of je alle oefeningen goed doet. Ziet het ook als je ergens last van hebt, en geeft dan aan hoe je de oefening anders kan doen. Lessen kunnen goed gevolgd worden door beginners 🙂 Was een leuke ervaring dankzij de AH Sportactie

Sandra
Lianne legt goed uit, begeleidt goed en corrigeert waar nodig. Ik ben bij verschillende proeflessen geweest en ben zeer tevreden. De zelfverdediging voor vrouwen was ontzettend leerzaam. Zowel voor deze laatste als bij de sport activiteiten van Lianne ga ik mij aanmelden. Ik had er echt plezier in! Samen met alle anderen vrouwen was het ook nog eens erg gezellig.

Maria 
Het was een hele leuke les. Zelfverdedigingsles. Heel leuk en leerzaam.

Miranda
Na een hartelijk ontvangst van Lianne, gingen we in een ontspannen sfeer aan de slag. De oefeningen werden goed uitgelegd en waar zo nodig gecorrigeerd. Na de les het gevoel gehad, lekker bezig te zijn geweest!

Tina
Heel vriendelijk ontvangen. Leuke sportactiviteit. Tijd vloog om ondanks de vele zweetdruppels. Absoluut een aanrader!

Anna
Heerlijk gedanst op een leuke muziek. Geweldige lerares !

Lian
Ik heb de dance & shape les gevolgd, was echt super leuk en lekker intensief! Dansen op diverse muzieksoorten, je spieren trainen en veel gezelligheid!

Maria
Het was heel fijn om de sport uit te oefenen. Alles is prima bevallen. Ontvangst en begeleiding en locatie was prima!

Petra 
Een docent die met hart en ziel in de les staat en weet waar ze het over heeft. De sfeer in de groep is fijn. Hard werken maar met ruimte voor een dolletje.

Iris
Veel persoonlijke aandacht en tips bij de oefeningen. Leuke energieke lerares die echt de tijd neemt voor je.

Jennie
een pittige les in een klein groepje onder deskundige begeleiding

Emmy
Lekker en verantwoord bewegen op muziek. Niet te ingewikkeld en in een lekker tempo!